Oldal kiválasztása

Google Ads hirdetéskezelés

Szeretnéd, hogy vállalkozásod a Google találati listájának elejére kerüljön? Ha még nem sikerült a SEO-val elérni a kívánt eredményt, akkor a Google Ads hirdetéseknek jött el az ideje.

Miért használj Google Ads hirdetéseket?

A Google Ads hirdetéskezelő rendszere segítségével hirdethetünk kulcsszavak alapján, banner felületeken, Youtube-on, Gmail-en és még szomos módon. A leggyakrabban használt módszer a keresőszó hirdetés, amikor egy bizonyos kulcsszóval vagy kifejezeséssel keresünk valamit a  Google rendszerében, akkor a hirdetések ezekre a megadott keresésekre fognak megjelenni. Ezzel a hirdetési megoldással – amennyiben megfelelő hirdetés beállítása, lokális megjelenése stb. – azoknaka  felhasználóknak fogunk megjelenni, akik tényleg a mi termékünkre vagy szolgáltatásunkra kíváncsi. 

A Google Ads hirdetések nagy előnye a gyorsaság. A hirdetések azonnal megjelennek a találai lista elején vagy végén, ezáltal szinte rögtön mérhető az eredményessége. Természetesen nem várhatjuk el egy-egy kampánytól, hogy 2 hét alatt ontsa az ügyfeleket a weboldalra. Sok mindentől függ egy kampány eredményessége: termék vagy szolgáltatás, ár, weboldal stb. 

Google Ads hirdetéskezelés lépései

A célcsoportok jól szegmentálhatók, a hirdetések valóban csak azoknak a felhasználóknak jelenik, meg akinek releváns a hirdetés

A hagyományos offline eszközökhöz képest -,mint például a rádió – alacsonyabb marketingköltség 

A vásárlók, ügyfelek lojalitásának erősítésére az egyik legalkalmasabb eszköz

Rengeteg adat áll a rendelkezésre, amelyből az ügyfelek viselkedését vissza lehet követni

l

Kampányok folyamatos optimalizálása és reportálása

Remarketing kampányok: csak azokat a felhasználókat lehet elérni, akik már korábban is jártak a weboldalon vagy valamilyen hirdetése, posztra reagáltak 

Új pertnerekkel, ügyfelekkel való kapcsolatok kiépítése

Erősíthető a kommunikáció, saját tartalmakat oszthatsz meg ügyfeleiddel 

Mit takar Facebook és Instagram hirdetéskezelés?

Weboldal elemzés

A nulladik lépcsőfok, mielőtt elkezdünk hirdetni, hogy tüzetesen megvizsgáljuk a weboldalad és tanácsot adunk, rámutatunk a hiányosságokra, ami miatt vásárlókat veszítesz. Természetesen tudunk megoldást kínálni, ha nem rendelkezel megfelelő weboldallal.

Teljes technikai setup

Ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeresen kiaknázza a közösségi médiában rejlő lehetőségeket, elengedehetetlen a megfelelő technikai alap megteremtése.

Social média stratégia tervezés

Ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni a hirdetésed, nem elég csak elindítani 1-1 kampányt. Szükség van a teljes stratégiára, ami minden részletet megában foglal. Tehát kapsz tőlünk egy komplex Social média stratégiát. 

Optimalizálás

Amennyiben rendelkezésre áll a megfelelő stratégia és elindulnak az első kampányok, szükség van a folyamatos optimalizálásra. Egy gyümölcsfa sem attól ad sok termést, hogy egyszer elültettük és utána magára hagyjuk. Ugyan így kell eljárni a közösségi médiában indított hirdetésekkel. 

Tesztelés

A legnagyobb előnye az online marketingnek, hogy lehetőség van az állandó tesztelésre. Egy új szöveg, egy új kreatív tesztelésére nem kell több százezer forintot költeni. Csupán a minőségi munkát kell a tesztekbe fektetni és lehet, hogy a bevételek rögtön a duplájára nőnek. 

Report & meeting

Folyamatos tájékoztatás, az aktuális kampányok helyzetéről, beszámolók készítése. Havonta legalább egyszer személyesen vagy telefonon egy 1-2 órás stratégiai megbeszélést tartunk.

 

Mit kapsz a Micro Marketingtől?

Megtakarított időt

Minden sikeres vállalkozó tudja, hogy az egyik legértékesebb erőforrás, amivel gazdálkodni kell az az IDŐ! Az egyetlen erőforrás, amit nem tudunk pótolni, helyettesíteni, skálázni, és amiből mindig kevesebb van bármit is teszünk. Ezért a legfontosabb, hogy jól használjuk ki a rendelkezésre álló időmennyiséget. A Micro Marketingnek a segítségével TE is rengeteg időt takaríthatsz meg, levesszük a tervezés és a kivitelezés terhét a válladról.

Szakértelmet

Hagyjuk azt a bullshit szöveget, hogy “Több éves múlttal rendelkező gárdánk a leghatékonyabb módszerekkel és up to date tudással áll a rendelkezésedre..” Az online marketing világában napról napra változnak a trendek, és ami ma még működött az lehet, hogy holnap már nem a leghatékonyabb megoldás. Ezért az egyik alapelvünk, hogy a megszerzett tudást folyamatosan bővítjük. Az olimpiai bajnokok is nap, mint nap keményen edzenek és nem a babérjaikon ülnek.

Hosszútávú együttműködést

Szeretünk előre tervezni és ezt tőled is elvárjuk. Az első személyes találkozónk után elválik, hogy “egymásnak szánt a sors vagy sem”. Kizárólag olyan partnereink vannak, akiknek értékrendjét elfogadtuk és hiszünk a termékben vagy szolgáltatásban. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és a meghatározott célokat elérjük, időre van szükségünk. Negyedéves ciklusokban tervezünk ezért, a minimális szerződési idő 3 hónap. 

A célunk, hogy minden ügyfelünkkel hosszútávon tudjunk együttműködni.

Kizárólagosságot

Amíg a partnerünk vagy és együtt dolgozunk a célok elérésén garantáljuk, hogy azonos vagy hasonló profilú más céggel nem szerződünk.

Ismerkedj meg a csapattal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Molnár Richárd

Head of Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ortó Bence

Founder & CEO

Facebook hirdetéskezelés árak

Csomag tartalma

Google Ads fiók audit

Weboldal elemzés

Konkurencia elemzés

Buyer Persona készítés

Kampány stratégia kialakítása

Kulcsszó kutatás 

Kampányok létrehozása

Folyamatos optimalizálása

Konverzió és remarketing beállítása

Havi report készítése

——  KEZDJÜK EGY EMAILLEL

Írj nekünk!