Oldal kiválasztása

Facebook hirdetéskezelés

Szeretnéd a lehető legtöbbet kihzoni a Social média jelenlétedből? Eljött az idő, hogy profi csapatra bízd a Facebook és Instagram hirdetések kezelését.

Miért kötelező a Social média hirdetés?

Mára szinte midnenki találkozott már valamilyen módon a Facebookkal vagy az Instagrammal, ezért megkerülhetetlenné vált, ha online marketingről beszélünk. A számokat tekintve, Magyarországon megközelítőleg 4,2 millió aktív felhasználó van Facebookon! Az átlag fogyasztók naponta több, mint 80 percet töltenek csak a Social média platformjain. 

Jól látszik, hogy hatalmas potenciál van ezekben a felületekben: növelhetjük a vásárlók lojalitását, valamint a weboldalra látogatók számát. A kétoldalú kommunikációnak köszönhetően sokkal hatékonyabban tudjuk elemezni az ügyféligényeket. 

A Facebook és  Instagram hirdetések kezelés sokkal összetettebb, mint egy „klasszikusnak” óriásplakát reklám vagy egy print hirdetés, ezért a profi tervezés és a kivitelezés nélkülözhetetlen. 

Néhány példa a célzási közül:

  • Életkor
  • Érdeklődési kör
  • Kapcsolati státusz
  • Közelgő események
  • Oldal kedvelés
  • Végzettség
  • Földrajzi elhelyezkedés
  • Nem

 

 

Social média hirdetés előnyei

A célcsoportok jól szegmentálhatóak, a hirdetések valóban csak azoknak a felhasználóknak jelenik, meg akinek releváns a hirdetés

A hagyományos offline eszközökhöz képest -,mint például a rádió – alacsonyabb marketingköltség 

A vásárlók, ügyfelek lojalitásának erősítésére az egyik legalkalmasabb eszköz

Óriási adathalmaz áll a rendelkezésre, amelyből az ügyfelek viselkedését megfelelően lehet elemezni

l

Kampányok folyamatos optimalizálása és reportálása

Remarketing kampányok: csak azokat a felhasználókat érjük el, akik már korábban is jártak a weboldalon vagy valamilyen hirdetése, posztra reagáltak 

Új pertnerekkel, ügyfelekkel való kapcsolatok kiépítése

Erősíthető a kommunikáció, saját tartalmakat oszthatsz meg ügyfeleiddel 

Mit takar a Facebook hirdetéskezelés?

Weboldal elemzés

A nulladik lépcsőfok, mielőtt elkezdünk hirdetni, hogy tüzetesen megvizsgáljuk a weboldalad és tanácsot adunk, rámutatunk a hiányosságokra, ami miatt vásárlókat veszítesz. Amennyiben nem rendelkezel megfeleő weboldallal, tudunk segíteni.

Teljes technikai setup

Ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeresen kiaknázza a közösségi médiában rejlő lehetőségeket, elengedehetetlen a megfelelő technikai alap megteremtése.

Social média stratégia tervezés

Ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni a hirdetésed, nem elegendő néhány kampányt elindítani. Szükség van egy átfogó, minden részletre kiterjedő stratégiára. Tehát kapsz tőlünk egy komplex Social média stratégiát. 

Optimalizálás

Amennyiben rendelkezésre áll a megfelelő stratégia és elindulnak az első kampányok, szükség van a folyamatos optimalizálásra. 

Tesztelés

A legnagyobb előnye az online marketingnek, hogy lehetőségünk van a folyamatos tesztelésre. Egy új szöveg, új kreatív tesztelésére nem kell több százezer forintot költeni.

Report & meeting

Folyamatos tájékoztatás, az aktuális kampányok helyzetéről, beszámolók készítése. Havonta legalább egyszer személyesen vagy telefonon 1-2 órás stratégiai megbeszélést tartunk.

 

Mit kapsz a Micro Marketingtől?

Megtakarított időt

Minden sikeres vállalkozó tudja, hogy az egyik legértékesebb erőforrás, amivel gazdálkodni kell az az IDŐ! Az egyetlen erőforrás, amit nem tudunk pótolni, helyettesíteni, skálázni, és amiből mindig kevesebb van bármit is teszünk. Ezért a legfontosabb, hogy jól használjuk ki a rendelkezésre álló időmennyiséget. A Micro Marketingnek a segítségével TE is rengeteg időt takaríthatsz meg, levesszük a tervezés és a kivitelezés terhét a válladról.

Szakértelmet

Hagyjuk azt a bullshit szöveget, hogy “Több éves múlttal rendelkező gárdánk a leghatékonyabb módszerekkel és up to date tudással áll a rendelkezésedre..” Az online marketing világában napról napra változnak a trendek, és ami ma még működött az lehet, hogy holnap már nem a leghatékonyabb megoldás. Ezért az egyik alapelvünk, hogy a megszerzett tudást folyamatosan bővítjük. Az olimpiai bajnokok is nap, mint nap keményen edzenek és nem a babérjaikon ülnek.

Hosszútávú együttműködést

Szeretünk előre tervezni és ezt tőled is elvárjuk. Az első személyes találkozónk után elválik, hogy “egymásnak szánt a sors vagy sem”. Kizárólag olyan partnereink vannak, akiknek értékrendjét elfogadtuk és hiszünk a termékben vagy szolgáltatásban. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és a meghatározott célokat elérjük, időre van szükségünk. Negyedéves ciklusokban tervezünk ezért, a minimális szerződési idő 3 hónap. 

A célunk, hogy minden ügyfelünkkel hosszútávon tudjunk együttműködni.

Kizárólagosságot

Amíg a partnerünk vagy és együtt dolgozunk a célok elérésén garantáljuk, hogy azonos vagy hasonló profilú más céggel nem szerződünk.

Ismerkedj meg a csapattal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Molnár Richárd

Head of Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ortó Bence

Founder & CEO

Facebook hirdetéskezelés árak

Csomag tartalma

Weboldal elemzés

Mielőtt elkezdjük a hirdetés, meg kell vizsgálnunk a weboldalad, hogy készen áll-e a látogatók érkezésére. Hiába küldünk több ezer embert az oldalra, ha nem megfelelően van felépítve, túl lassú vagy esetleg nem reszponzív. 

Technikai setup

Minden szükséges technikai rendszert felállítunk. A konverziókövetéshez szükséges kódokat elhelyezzük. 

Stratégia tervezés

Negyedéves ciklusokra bontva készítjük el a social média marketing stratégiádat. A te vállalkozásodra és céljaidra optimalizálva. 

Buyer Persona elemzés

Meghatározzuk számodra az ideális vásárlót, amely alapján létrehozzuk a célközönséget. 

Facebook hirdetések kezelése

Elkészítjük a hirdetési szövegeket és a megfelelő kreatívokat. A buyer persona alapján beállítjuk a célzást, meghatározzuk a költségkeretet. 

Optimalizálás

A hirdetéseket minden nap ellenőrizzük és úgy optimalizáljuk, hogy a költségek csökkenjenek. 

Személyes találkozó (havi 1)

Ezen a találkozón átnézzük a hirdetések teljesítését, újra átbeszéljük a stratégiát és tovább tervezzük a vállalkozásod jövőjét. 

A/B kampánytesztelés

A leghatékonyabb kampányok megalkotásához elengedhetetlen a folyamatos tesztelés, ezért mindig több hirdetésverziót készítünk.

——  KEZDJÜK EGY EMAILLEL

Írj nekünk!