Oldal kiválasztása

Brandépítés

Szeretnéd megelőzni a versenytársaidat és a piacod vezetőjévé válni? Segítünk a céljaid elérésében. Kezdjük el most a közös munkát.

Mi is az a brandépítés?

Mielőtt elmerülnénk a brandépítésben, először meg kell határoznunk a brand fogalmát: „Egy név, kifejezés, jel, szimbólum, dizájn, vagy ezek kombinációja, amelynek célja, hogy egy eladó vagy eladói csoport termékét vagy szolgáltatását azonosítsa, és megkülönböztesse a versenytársakétól.”

A brand egy történet, egy sztori, egy érzés, aminek a részesévé akarnak válni az emberek. A márkánk egyben egy ígéret is, amivel megoldást kínálunk valamilyen problémára és kiépítjük a lojalitást a termékünk/szolgáltatásunk iránt.

Vizsgáljuk meg például az Apple-t. Hogyan pozícionálnánk az ár-érték arányt brand nélkül? Mindenkiben kialakult egy kép a termékekről és a vállalatról, ami alapján dönt, hogy vásárol-e tőlük vagy sem.

Kinek van lehetősége brandépítésre?

Jogos a felvetés, hogy a márkaépítés egy költséges folyamat, amelyre a nagy cégeknek van megfelelő erőforrása. Azonban manapság minden vállalkozó kezében ott van a lehetőség, hogy brandet építsen.  Mikro szinten Te is képes vagy felépíteni a saját márkádat.

A brandépítés egy hosszú folyamat, sok esetben hónapok vagy akár évek kellenek hozzá. Ha kitartó vagy és tudatosan építkezel, olyan értékes kapcsolatot alakíthatsz ki ügyfeleiddel, amit a konkurenseid nem tudnak megteremteni. 

Brandépítés eszközei

A digitális világban nagyon precízen tudjuk a márkád imázsát növelni a különböző marketingeszközök segítségével:

  • Weboldal
  • Social media marketing
  • PPC hirdetések (Google Ads, Facebook)
  • SEO és tartalommarketing
  • Email marketing

Ezek a csatornák együttesen tudnak a legeredményesebben működni, ha brandépítésről beszélünk. Fontos megjegyezni azt is, hogy nem kell minden vállalkozásnak minden platformon jelen lenni.

Az elmúlt években kialakult egy trend, aminek hatására még erősebb lett a marketingzaj. Bárhova kattintasz a weben szinte biztos, hogy valamit el akarnak neked adni. Mivel az ember gyorsan alkalmazkodik és hamar megszokja az új dolgokat, ezért hamar immunissá váltak a hirdetésekkel szemben.

Ez hatványozottan igaz, akkor ha egy adott vállalkozás nem megfelelően választja ki a célcsoportot és csak “égeti” a pénzt.

Talán már te is felismerted, hogy a megfelelő stratégiával a vállalkozásod számára egy karnyújtásnyira van a változás. 

Mit kapsz a Micro Marketingtől?

Megtakarított időt

Minden sikeres vállalkozó tudja, hogy az egyik legértékesebb erőforrás, amivel gazdálkodni kell az az IDŐ! Az egyetlen erőforrás, amit nem tudunk pótolni, helyettesíteni, skálázni, és amiből mindig kevesebb van bármit is teszünk. Ezért a legfontosabb, hogy jól használjuk ki a rendelkezésre álló időmennyiséget. A Micro Marketingnek a segítségével TE is rengeteg időt takaríthatsz meg, levesszük a tervezés és a kivitelezés terhét a válladról.

Szakértelmet

Hagyjuk azt a bullshit szöveget, hogy “Több éves múlttal rendelkező gárdánk a leghatékonyabb módszerekkel és up to date tudással áll a rendelkezésedre..” Az online marketing világában napról napra változnak a trendek, és ami ma még működött az lehet, hogy holnap már nem a leghatékonyabb megoldás. Ezért az egyik alapelvünk, hogy a megszerzett tudást folyamatosan bővítjük. Az olimpiai bajnokok is nap, mint nap keményen edzenek és nem a babérjaikon ülnek.

Hosszútávú együttműködést

Szeretünk előre tervezni és ezt tőled is elvárjuk. Az első személyes találkozónk után elválik, hogy “egymásnak szánt a sors vagy sem”. Kizárólag olyan partnereink vannak, akiknek értékrendjét elfogadtuk és hiszünk a termékben vagy szolgáltatásban. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és a meghatározott célokat elérjük, időre van szükségünk. Negyedéves ciklusokban tervezünk ezért, a minimális szerződési idő 3 hónap.

A célunk, hogy minden ügyfelünkkel hosszútávon tudjunk együttműködni.

Kizárólagosságot

Amíg a partnerünk vagy és együtt dolgozunk a célok elérésén garantáljuk, hogy azonos vagy hasonló profilú más céggel nem szerződünk.

Ismerkedj meg a csapattal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Molnár Richárd

Head of Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ortó Bence

Founder & CEO

Dolgozzunk együtt

Kapcsolatfelvétel

Szükségünk lesz néhány adatra, illetve egy rövid összefoglalóra arról, hogy mivel foglalkozol és milyen elképzelésed van a közös munkáról. Amint elküldted a jelentkezést néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Igényfelmérés

Második lépésben szeretnénk felmérni az igényeket, hogy pontosan hol tartasz most és mit szeretnél elérni a jövőben. Valamint megvizsgáljuk, hogyan tudunk együtt dolgozni. A megbeszélés igény szerint online vagy telefonon történik.

Stratégiai meeting

Az előzetes egyeztetés alapján megvizsgáljuk a piacodat és a vállalkozásod helyzettét, majd ezt követően tartunk egy stratégiai megbeszélést, ahol minden részletre kiterjedő tervet készítünk a következő 6-12 hónapra.

——  KEZDJÜK EGY EMAILLEL

Írj nekünk!